Marathon rennen voor Stichting Vaarwens

Tijs de Beer
van totaal € 500 (171%)

Op 16 oktober 2022 ga ik een grote en mooie sportieve uitdaging aan. Voor het eerst ga ik een marathon rennen. 42,195 meter Amsterdams asfalt. Het zal ondanks veel training, een flinke kluif worden. Om nog een mentaal steuntje in de rug te krijgen start ik deze doneeractie. Dit steuntje in mijn rug kan namelijk  anderen veel steun bieden bij een moeilijke tijd die zij doormaken.

Ongeveer 2 jaar geleden is onze lieve mama helaas overleden aan de gevolgen van borstkanker. Twee dagen voor de dag dat ze ons verliet hebben wij een prachtige dag met elkaar mogen beleven met behulp van Stichting Vaarwens. De dagen voor de vaartocht heeft mama gevochten om erbij te zijn. Gelukkig heeft ze dit nog gehaald. Op de ochtend van de vaartocht zijn we door Stichting Ambulance Wens vanuit Brabant naar Amsterdam gebracht. Met pap en mijn twee broers werden we zo fijn ontvangen door vrijwilligers Sido, Nel en Henk. Enorm warme mensen met oprechte liefde voor onze familie. We zijn vanuit Amsterdam gevaren richting de Oranjesluizen, naar Durgerdam, genavigeerd door Sido en ondersteund door mooie verhalen van Henk. Daar hebben we in de haven heerlijk geluncht, klaargemaakt door Nel. Er kwam zelfs een pilske aan te pas. De zon scheen de hele dag volop, maar vooral op mama’s gezicht. Zo’n groot geluksmoment. Wij hadden nooit durven hopen dat het zo’n mooie dag zou worden met z’n allen: een laatste ervaring zonder dat dat eigenlijk zo voelde. Dat zijn de beste he?

Deze bijzonder mooie en fijne laatste herinnering met een ongeneeslijk zieke geliefde wens ik anderen in een van de moeilijkste momenten uit hun leven ook toe.

Draagt u daar ook een klein beetje aan bij met een donatie?

Bekijk alle
€ 15 19-10-2022 | 08:42 Sorry Tijs, ik ben te laat met doneren om je de steun in de rug te geven afgelopen zondag, maar dan nu een steuntje achteraf bij verwerken van spierpijn. Wat een topprestatie en mooi dat er zo'n goed (en persoonlijk voor jou) doel aan gekoppeld is.
€ 15 18-10-2022 | 19:37
€ 10 18-10-2022 | 08:55 Gefeliciteerd, Tijs
€ 5 17-10-2022 | 22:54
€ 50 16-10-2022 | 09:45 Tijs is een goede vriend en ik vind dat hij voor een fantastisch mooi doel loopt❣️